RETRÖ –LIUKUOVEN HELASARJA

Ladon ovi liukukiskojärjestelmä puuovella

Suomalaisille maalaismaisemasta tuttu liukuovimekanismi, joka on nyt löytänyt tiensä sisustajien ja remontoijien sydämiin.  Tyylikäs Retrö – liukuoven helasarja, jota myös LADON OVI -järjestelmäksi kutsutaan on suunniteltu sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa tai vaikka kesämökille omaleimaista ja tyylikästä ratkaisua.

LADON OVI -TYYLINEN KISKOMEKANISMI KRUUNAA TYYLIKKÄÄN OVESI

Liukuovipyörästö ladon oveen

Helaformin RETRÖ täydentää sisäliukuoville suunniteltua mallistoamme. Ladon ovi -tyylinen Retrö -kiskomekanismi yhdessä tyylikkään ovesi kanssa luo keskipisteen ja lisää näyttävyyttä kotiisi. Asenna Retrö ovesi kanssa minne vaan kotiisi, johon kaipaat lisää designia ja toiminnallisuutta.  Seinälle liukuva yläkantava liukuovi on myös täydellinen valinta ahtaisiin tiloihin, joissa perinteinen kääntyvä ovi voi olla tiellä tai muuten vaan hankala ratkaisu.

HUIPPULAADUKAS LADONOVIPAKETTI JOPA KAHDELLA SOFT CLOSELLA

Laadukas Retrö ladonovipaketti sisältää näyttävät pyörästöt ja tyylikkäät mattamustat osat, jotka toimivat olohuoneessa kuin makuhuoneessa katseenvangitsijana. Tämä järjestelmä on täysin valmispaketti, jota on saatavilla kahdessa eri koossa: 2 ja 2,4 metrisenä. Kiskoa on myös mahdollista jatkaa kiskoliittimellä, joten isommankin oviaukon voi peittää tällä design paketilla. Lisäksi kahden oven rinnakkainen liikkuminen onnistuu tuplakiskoitukseen tarkotetuilla kiinnitysraudoilla. Paketti sisältää myös käyttömukavuutta ja turvallisuutta lisäävät soft close -ovihidastimet. Soft close -mekanismi hidastaa oven liikettä suljettaessa ja avattaessa, näin se sopii turvallisuutensa ansiosta hyvin myös esimerkiksi lasten huoneisiin. Soft close -mekanismi mahdollistaa myös oven sulkeutumisen lähes äänettömästi.

 

SOVELTUU KAIKENTYYPPISILLE OVILLE

ladon ovi olohuoneessa

”Rustiikkinen” Retrö on erittäin helppo asentaa ja soveltuu oveen kuin oveen. Kaikkiin oviin mihin vain voit tehdä reiät pyörästöille soveltuvat Retrö-mekanismin käyttöön. Oli sinulla sitten vaikka vanha ovi, jonka haluat tuunata ladon ovi -tyyliseksi tai ihan uusi moderni ovi, josta haluat luoda upean liukuoven vastaamaan kotisi sisustusta, Retrö mahdollistaa nämä. Joten käytä haluamaasi ovea ja luo unelmiesi sisustustyyli.

LUO OMA TYYLISI

Nykyaikaisilla liukuovilla voit luoda ovestasi kotisi keskeisimmän elementin. Ladon ovet eivät ainoastaan muuta tunnelmaa kodissasi vaan niiden monikäyttöisyyden vuoksi ne voivat muuttaa tapaasi katsoa koko kotiasi. Retrö -mekanismi yhdessä ladon oven kanssa toimii hyvin tilanjakajana olohuoneessa, keittiössä ja eteisessä tai vaikka vaatehuoneen ovena. Se soveltuu siis erilaisiin ympäristöihin ja tyyleihin, haet sitten romantiikkaa tai skandinaavista tyyliä, Retrö taipuu kaikkiin. Myös kesämökeillä Retrö on suosittu sisustuselementti. Ladon ovet tai toiselta nimeltään Barn doors ovat kasvattaneet suosiotaan ja näin ollen se on kodin ehdoton ”must have”.

 

Ota yhteyttä