Liukuovet suoralla peitelevyllä

(Sarja: 75 Flow)

Ratkaisu sisäliukuoville kun halutaan järjestelmä piiloon. Sarjaan sisältyvillä peitelevyillä saat sekä liukukiskon että pyörästöt pois näkyvistä kokonaan. Tämän liukuovijärjestelmän etu on, että se luo lisää tilaa, avaruutta ja on kevyt käyttää. Tämä järjestelmä on suunniteltu yhdessä ovivalmistajien ja asentajien kanssa, jotta se soveltuisi niin ammattilaisen kuin kuluttajankin vaatimuksiin liukuoven asentamisen nopeudessa ja helppoudessa. 75 Flow liukukisko, paikoilleen liu’utettavat kannattimet sekä helposti asennettavat peitelevyt ja päätylaput vähentävät huomattavasti asennuksen aikaa ja saa aikaan tyylikkään lopputuloksen.

Tähän sarjaan on saatavilla myös edistyksellinen Soft close -ovihidastin, jonka ansiosta ovet sulkeutuvat pehmeästi ja turvallisesti, sekä Soft stop -ovivaimennin, joka pysäyttää oven vaimentaen. Sarja soveltuu erinomaisesti sekä yksityisiin että julkisiin tiloihin, missä tilaa on rajallisesti ja tarvitaan toimiva, sekä tyylikäs ratkaisu, jossa peitelevyt tulevat setissä valmiina.

Tilojen esteettömyys on hyvä ja tavoiteltava asia kaikessa suunnittelussa, ei vain erityisryhmien asumisessa. Liukuovi on hyvä ratkaisu tässä suhteessa, ja niitä asennetaan entistä enemmän esimerkiksi senioriasuntoihin, palvelutaloihin ja päiväkoteihin.

Peitelevysarja 75 Flow on toimiva ratkaisu mm. seuraaviin kohteisiin:

  • asunnot
  • koulut ja päiväkodit
  • vanhainkodit ja palvelutalot
  • toimistot
  • sairaalat ja terveyskeskukset

Kantavuus: 100 kg
Ratkaisun ovimateriaali: Puu

Lataa oheismateriaalit

Tässä ratkaisussa käytetyt tuotteet